Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.

 MIS HEM NIET, DE 12e SAGAMBIARA-WALK IN PUTTEN

  

Logo Sagambiara sop1 1Op zaterdag 23 december wordt in Putten voor de twaalfde keer de Sagambiara-Walk georganiseerd door de stichting Samen Op Pad.

De opbrengst van de wandeling komt ten goede aan de twee goede doelen waarvoor de wandelaars van Samen op Pad de wandelschoenen aantrekken. 

Het project van El-Seibo in de Dominicaanse Republiek wordt gesteund en daarnaast krijgt de Asian Care Foundation hulp bij hun werk in Pala-U in Thailand.

De nieuwe routes zijn uitgezet in het bosrijke gebied tussen Putten en Garderen.

De 10 km gaat vanaf de start (Peppelerhoeve, Peppelerweg 46 39881 NA Putten) richting Krachtighuizen. Halverwege is er een verzorgingspunt ingericht, waar zowel koude als warme voedingswaren verkrijgbaar zijn. Veel meenemen voor onderweg is dus niet nodig.

De 20 km route gaat vanaf het verzorgingspunt bij Krachtighuizen naar het terrein van Klein Boeschoten en Koudhoorn. Vandaar komt men via het verzorgingpunt bij Karchtighuizen weer terug in Putten.

De 25 en 30 kilometer route lopen nog een extra lus naar Garderen, waar in de Rozentuin de rust is ingericht. De 30km wandelaars komen hier nog een tweede keer, nadat ze een rondje bij Garderen gelopen hebben.

BeeldentuinDe Rozentuin is een bijzondere locatie. Deze sfeervolle lunchroom wordt u door onder andere mensen met een verstandelijke beperking op uw wenken bediend.

U kunt er genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Verder hebben ze een uitgebreide lunchkaart met diverse broodjes en soorten soep.

De Rozentuin ligt op het terrein bij de Beeldentuin en het Veluws zandsculpturen- festijn.

Via de bossen en heideveldjes keert men terug naar de verzorgingpost bij Krachtighuizen. Vandaar gaat het richting finish.

Het inschrijfgeld is €3 voor bondsleden en €4 voor niet-leden.

Het startbureau is geopend vanaf 8.30 uur en sluit om 16.30 uur.

Op de site van Samen op Pad (www.sagambiara-walk.nl) is alle noodzakelijke informatie te vinden.

We hopen dat weer veel wandelaars van de SGWB Putten weten te vinden.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3825PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174