Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.


 

×

Waarschuwing

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

Aan aangesloten organisaties, PRC’s en wandelaars,

coronavirus 28 128Afgelopen dagen hebben wij als bestuur de berichtgeving m.b.t. de uitbraak van het Coronavirus gevolgd.

Nadat gisteren (12 maart 2020) de maatregelen, die nog steeds gericht zijn op het inperken van een verdere verspreiding van het virus, landelijk weer verder zijn aangescherpt hebben wij gemeend ons te moeten houden aan het advies van het kabinet en RIVM om alle wandelactiviteiten in ieder geval tot 31 maart 2020 te annuleren.


Voor de Avondvierdaagse plaatsen, welke op dit moment druk zijn met de organisatie, blijven de landelijke en plaatselijke richtlijnen gelden. Ook dit blijven wij op de voet volgen.

Raadpleeg voordat u naar een wandeltocht gaat op onze website, facebook of wandelapp of de site van de lokale organisatie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Namens het SGWB bestuur,

Sylvia Lambers

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parelhoenstraat 46, 3815 AG Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2020 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.