Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.

Foto 2 3mj 1024x957Dinsdag 16 mei 2017 is mevrouw Marion Geerts als 3 miljoenste deelnemer aan de door de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB) georganiseerde SGWB-Avondvierdaagse gehuldigd. Zij is door onze voorzitter Luc Pietersen in het zonnetje gezet. De SGWB organiseert sinds het begin van de 2e wereldoorlog, met een onderbreking van enkele jaren, jaarlijks de SGWB-Avondvierdaagse in haar werkgebied. Was dit oorspronkelijk Het Sticht en het Gooi, nu ook in de provincies Noord-Holland en Gelderland.

Dit jaar wordt de SGWB-Avondvierdaagse voor de 74e keer gehouden. Van tevoren was bekend dat er een mijlpaal bereikt zou worden, want de 3 miljoenste deelnemer zou dit jaar ingeschreven worden.

Foto 1 3mj 1024x860Marion Geerts schreef zich 16 mei in Hoogland nietsvermoedend in voor het deelnemen aan haar eerste SGWB-Avondvierdaagse, die zij samen met haar zoon en kleinzoon gaat lopen. Bij haar inschrijving werd zij blij verrast door de voorzitter van de SGWB, Luc Pietersen, die haar vertelde de 3 miljoenste deelnemer te zijn.

Dit moment wilde de SGWB niet ongemerkt voorbij laten gaan en overhandigde de 3 miljoenste inschrijving daarom  een vorstelijk boeket bloemen en een unieke SGWB oorkonde.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3825PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174