Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.

logo luxemburg 4dgse ned 3klDe Wandelvierdaagse van 2 juli  tot en met 5 juli 2018 in Luxemburg is geannuleerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Aan alle deelnemers van de Wandel4daagse Luxemburg.     

Langs deze weg delen wij u mede, dat de 4e editie wandel4daagse Luxemburg niet kan worden georganiseerdhttp://www.w4dlux.nl/

De stichting Sportwandelschool Hoorn/Westfriesland en de Wanderfrënn Berdorf kan niet garanderen dat de veiligheid is gewaarborgd.

Wat is er aan de hand.

De Mullerthaler Trail 1 en 2 (de wandelpaden door Petite Suisse) zijn zodanig door het slechte weer beschadigd, dat de routes niet veilig zijn. Een politieverordening, dat het onverantwoord is om over deze paden te wandelen/mountain biken hangen aan de startpunten van de Trails.

Bijna alle bruggetjes zijn weggeslagen. De enorme hoeveelheden water heeft de cruciale verbindingspunten van de wandelroutes onbegaanbaar gemaakt. De routes zijn onstabiel en er is gevaar voor aardverschuivingen.

Ook twee van de drie autowegen die naar Berdorf leiden zijn afgesloten (voor maanden). Het betreft Echternach – Berdorf en Grundhof – Berdorf, alleen de weg Consdorf – Berdorf is nog open.

Deelnemers zullen de inschrijvingskosten teruggestort krijgen op hun bankrekening.  Voor deelnemers die een reis hebben geboekt met Hotel en Bus, geldt dit ook.

Deelnemers die zelf een hotel/camping hebben geboekt, dienen dit zelf z.s.m. te annuleren.

Terugboeking zal enkele dagen tot maximaal twee weken duren.

Wij betreuren deze gang van zaken ten zeerste en hopen in 2019 weer wel gebruik te kunnen maken van de prachtige Mullertal Trail en zullen u via de nieuwsbrief op de hoogte houden.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., verder zijn wij beperkt bereikbaar per telefoon 0229- 23 94 47 tijdens kantooruren. 

Het bestuur
Stichting Sportwandelschool

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3824PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174