Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.


 

SGWB Wandelprogramma 2020

A4D 2020Het SGWB wandelprogramma 2020 (SGWB contact nr. 7 van oktober 2019) in fullcolour is uit. Het wandelprogramma ziet er prachtig uit en is weer uitgebreid met diverse tochten. Waarvoor dank aan onze grafisch ontwerper Jan Kammeijer.

De vraag naar de uitgave van 2019 was weer enorm, daarom hebben wij deze editie in een nog hogere oplage hebben laten drukken.

Wij hebben het SGWB wandelprogramma 2020 naar ruim 3400 adressen die in ons bestaand bekend waren laten verzenden. Het SGWB wandelprogramma 2020 komt op vele tochten, die onder auspiciën van de SGWB georganiseerd worden, te liggen.
Het SGWB wandelprogramma 2020 wordt door de wandelaars graag meegenomen.
Wij hebben dit afgelopen week op twee gehouden tochten zelf geconstateerd.

 

 

Het wandelprogramma 2020 is weer bij vele mensen in het land bezorgd.

 


Toon HermansZaterdag 2 november hebben wij gewandeld in Zeewolde, de opbrengst van deze tocht komt geheel ten goede aan het Toon Hermanshuis(inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten).De hele week was het weerbericht vreselijk regen, regen en nog eens regen was de voorspelling, dat viel uiteindelijk vreselijk mee. Er was een bui van max een half uur, waarna de zon ook nog even te zien was.

Zeewolde in de Flevo polder hier verwacht je eindeloze routes door de polder, maar niet van dit alles. De start op de dijk met uitzicht op het Nuldernouw was al prachtig, en al snel liepen we in het bos. Het was een prachtige route die met veel zorg was uitgezet en zoals al eerder gezegd met veel meer bos als waar ik op gehoopt had.

Wij hebben ondanks de pittige bui genoten en hopen volgend jaar met veel meer deelnemers hier weer te gaan genieten.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3824PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2019 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.