SGWB verzendt ruim 5.000 Wandelprogramma's 2018

Afbeelding2De SGWB heeft het afgelopen weekeinde ruim 5.000 gratis Wandelprogramma' s 2018 verzonden. Deze zijn verzonden aan leden, bij de SGWB aangesloten wandelsportorganisaties, deelnemers aan de Amersfoortse Tweedaagse en wandelaars die hebben deelgenomen aan bij de SGWB aangesloten wandelsportorganisaties.

In het Wandelprogramma zijn bijna 80 tochten opgenomen, waarin doordeweeks en in het weekeinde kan worden gewandeld.

Naast de wandeltochten, staan in het Wandelprogramma ook de Avondvierdaagse plaatsen, waar deze onder auspiciƫn van de SGWB georganiseerd worden.

De SGWB organiseert zijn wandeltochten en Avondvierdaagsen niet alleen meer in het midden van het land. Inmiddels hebben zich ook organisaties aangesloten uit de provincies Noord-Holland, Drenthe, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Wat nog mooier is, de SGWB is nog steeds groeiende.

Wandelaars aan wie het Wandelprogramma 2018 niet is gezonden, kunnen deze gratis ontvangen indien aan een wandeltocht, gefaciliteerd door de SGWB, wordt deelgenomen.

Heeft u na het lezen van dit artikel, als wandelaar of organisatie, belangstelling voor het lidmaatschap van de SGWB, maak dan gebruik van het ledenvoordeel voor 2018 (klik hier) of neem contact op met onze ledenadministratie.

 

 

VP wandelprogramma 2018 Page 1

 Wandelprogramma 2018 p1 Page 1

 

Klik hier voor het wandelprogramma boekje 2108