Afdrukken

Gratis pannenkoek voor deelnemers SGWB Avondvierdaagse

1e medaille kDe eigenaar/beheerder van een pannenkoekenhuis De Bijenmarkt in Veenendaal, met ook en vestigingen in Woudenberg, Ede en Maurik, heeft de SGWB benaderd of zij bereid was mee te doen aan de een acties, een gratis pannenkoek voor iedere de deelnemer aan de SGWB Avondvierdaagse.

Het bestuur van de SGWB vond dit een leuk initiatief en hebben alle Plaatselijke Regelings Commissies Avondvierdaagse benaderd en de vraag gesteld of zij vrijblijvend hier aan mee wilden doen. Op dit initiatief zijn door het bestuur leuke en positieve reacties ontvangen.

Diverse organisatoren gaven gelijk het aantal benodigde waardebonnen die men wilden ontvangen door op. Organisaties die niet in de omgeving van de vestigingen liggen ondersteunen het initiatief, maar vonden de afstand tot de locaties te groot.

De organisatieplaatsen die aan de actie mee doen, ontvangen de waardebonnen voor de start van de Avondvierdaagse in hun woonplaats. Vervolgens kunnen deze aan de deelnemers uitgereikt worden.
De waardebonnen zijn te herkennen aan het logo met tekst van de sponsor op de voorzijde eveneens het SGWB-logo.

De gratis pannenkoek kan men besteden bij Pannenkoekenhuis Bergzicht te Woudenberg, Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt te Veenendaal, Pannenkoekenhuis De Langenberg te Ede en Pannenkoekenhuis De Waterspiegel te Maurik.

Kijk anders even op www.pannenkoekenhuizen.com

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter