SGWB Wandelprogramma 2020

A4D 2020Het SGWB wandelprogramma 2020 (SGWB contact nr. 7 van oktober 2019) in fullcolour is uit. Het wandelprogramma ziet er prachtig uit en is weer uitgebreid met diverse tochten. Waarvoor dank aan onze grafisch ontwerper Jan Kammeijer.

De vraag naar de uitgave van 2019 was weer enorm, daarom hebben wij deze editie in een nog hogere oplage hebben laten drukken.

Wij hebben het SGWB wandelprogramma 2020 naar ruim 3400 adressen die in ons bestaand bekend waren laten verzenden. Het SGWB wandelprogramma 2020 komt op vele tochten, die onder auspiciën van de SGWB georganiseerd worden, te liggen.
Het SGWB wandelprogramma 2020 wordt door de wandelaars graag meegenomen.
Wij hebben dit afgelopen week op twee gehouden tochten zelf geconstateerd.

 

 

Het wandelprogramma 2020 is weer bij vele mensen in het land bezorgd.

 


Wilt u als wandelsportverenging of comité lid van de SGWB worden, dan kan dat ook. U wordt met open armen ontvangen en de SGWB en zijn commissies zullen u met raad en daad bijstaan.

  • Bij de SGWB wordt géén tochtafdracht gevraagd
  • U ontvangt gratis pijlen, inschrijfformulieren, startkaarten en support
  • De parkoersen van uw wandeltochten kunnen tegen kostprijs worden gedrukt
  • Uw tocht wordt gepubliceerd op onze en andere websites, op Facebook, in ons jaarlijks Wandelprogramma en in het SGWB-Contact, wat zesmaal per jaar verspreid wordt
  • Het dagelijks bestuur (drie leden) van uw vereniging ontvangt gratis het SGWB-Contact
  • Minimaal tweemaal per jaar een uitnodiging voor het bijwonen van een algemene vergadering van de SGWB, waar u rechtstreeks invloed op het door de SGWB gevoerde beleid
  • Aansprakelijkheid- en ongevallenverzekering voor uw vrijwilligers en verkeersregelaars
  • Gebruik van de vergunningen voor het Landgoed Den Treek/Henschoten, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Stichting het Utrechts Landschap

 

Het lidmaatschap van de SGWB voor een vereniging of comité bedraagt € 22,-- per kalenderjaar.

Daarnaast dient er jaarlijks een afdracht van € 4,50 per senioren-lid betaald te worden en voor een junior-lid (tot 18 jaar) € 0,85.

Heeft u interesse voor het lidmaatschap van de SGWB, maar wenst u nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministrateur van de SGWB, Hans Oostveen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3824PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2020 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.