Op zaterdag 21 seIMG 20191115 0001ptember hebben we deelgenomen aan de SGWB jubileumtocht ter gelegenheid van hun 85-jarige bestaan.

Het was een prachtige dag, en niet te ver van huis. Na het inschrijven (€ 4,00 en een bon voor koffie of thee naar keuze) gestart op de 25 km.

De organisatoren vertelden dat ze een nieuwe route hadden gemaakt en dat bleek direct, we gingen niet links maar naar rechts. Door een rustige woonwijk kwamen we bij de Ooievaarshorsterweg, staken de Heiligebergerbeek over en dan langs de even verder gelegen Bewaarschool. (Nostalgie!!!)

Direct hierna was de splitsing van de 25 km met de andere afstanden, direct na het Vioolbouwers huisje linksaf een stuk route dat ik kende van de Amersfoortse tweedaagse, hierna wist ik niet waar we waren maar iets later passeerden we huis Den Treek. Teruggekomen bij de eerdergenoemde splitsing gingen we langs een mooi hek van landgoed Den Treek Henschoten, soms waren er stukken van de route die ik herkende van eerder gelopen tochten maar ook waren er veel stukken die helemaal nieuw voor ons waren.

In totaal kwamen we tweemaal bij de rust die verzorgd werd door YMCA (wat maken die het gezellig voor de wandelaar) hiervandaan een paar mooie paden terug naar de plek waar we gestart zijn.

Na terugkomst de organisatie bedankt voor de mooie en goed gepijlde tocht, en voldaan naar huis.

De schrijver van dit stukje wil zijn naam niet vermeld hebben maar is bij ons bekend.

Wilt u ook een keer een stukje schrijven, geef dan aan of we u naam mogen vermelden. Anoniem ontvangen post word niet geplaatst.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

 Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2023 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.