SGWB Wandelprogramma 2020

A4D 2020Het SGWB wandelprogramma 2020 (SGWB contact nr. 7 van oktober 2019) in fullcolour is uit. Het wandelprogramma ziet er prachtig uit en is weer uitgebreid met diverse tochten. Waarvoor dank aan onze grafisch ontwerper Jan Kammeijer.

De vraag naar de uitgave van 2019 was weer enorm, daarom hebben wij deze editie in een nog hogere oplage hebben laten drukken.

Wij hebben het SGWB wandelprogramma 2020 naar ruim 3400 adressen die in ons bestaand bekend waren laten verzenden. Het SGWB wandelprogramma 2020 komt op vele tochten, die onder auspiciën van de SGWB georganiseerd worden, te liggen.
Het SGWB wandelprogramma 2020 wordt door de wandelaars graag meegenomen.
Wij hebben dit afgelopen week op twee gehouden tochten zelf geconstateerd.

 

 

Het wandelprogramma 2020 is weer bij vele mensen in het land bezorgd.

 


Geplaatst op oktober 15, 2016 door webbeheer

Sinds kort heeft de SGWB een vereniging mogen inschrijven die zich vooral bezig houdt met het wandelen van o.a.  de door de SGWB georganiseerde wandeltochten. Dus nu kunt u regelmatig met de bij die vereniging aangesloten leden gezamenlijk wandeltochten gaan lopen. Mensen ontmoeten die je beter leert kennen bij elke kilometer die wordt afgelegd.

De vereniging heeft zijn zetel in Vianen: wsv-Wandellust.

Wandeltochten wandelen met mensen die de zelfde hobby delen is het streven. Dus wellicht een mooie symbiose om met elkaar en aan de wandelsport verbonden mensen te ontmoeten en de parkoersen van de SGWB te bewandelen.

Dus zoekt u als lid van de SGWB een vereniging waarbij het samen wandelen voorop staat? Ook dat kan bij de SGWB en de bij haar aangesloten verenigingen.!!!!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3824PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2019 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.