Foto 1Winterwandeling te Medemblik

Op zaterdag 10 en zondag 11 februari jl. is vanuit het stadje Medemblik door w.s.v. Radboud hun jaarlijkse winterwandeling gehouden.
De organisatie startte vanuit hun vaste bekende locatie “Café West” te Medemblik.

Onder redelijk goede weersomstandigheden op zaterdag 10 februari was het een plezier om in en rondom Medemblik te mogen wandelen.

De enthousiaste mensen van de organisatie hadden gedeeltelijk nieuwe c.q. aangepaste parkoersen ontwikkeld en prima uitgezet met de bekende SGWB pijlen. Je had praktisch de parkoersbeschrijving niet nodig.

De tocht leidde ons naar de buitenkant van Medemblik richting een prachtig stukje natuurgebied. Het was echt genieten en je kon zien dat de storm ook hier goed had huisgehouden.
Na dit mooie stukje natuurgebied werden via het plaatsje Onderdijk naar de oevers van het IJsselmeer geleid. Daar wandelde we op een stukje dijk langs het IJsselmeer richting de rust. Nadat we hadden gerust en de inwendige hadden verstrekt gingen we richting het “oude“ centrum van Medemblik. Langs en via de diverse havens werden we via leuke kleine en smalle steegjes langs monumentale panden naar het eindpunt geleid.
Wij hebben de 15 kilometer afstand gewandeld en wij kunnen u deze afstand zeker aanraden.
Het is onderweg echt genieten.

Wandelsportvereniging Radboud hartelijk bedankt.                                               De nieuwe SGWB banner bij de rust in Medemblik

Twee enthousiaste deelnemers.               

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

 Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2023 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.